Aviz Legal

100% Software Original

Livrăm chei originale de activare pe care le puteți înregistra (sau verifica) pe site-ul producătorului. Datorită acordului de cooperare și parteneriat, achiziționarea produselor de la LICENTA-OFFICE vă va garanta o bună funcționare a software-lui pe o perioadă îndelungată. Evitați situațiile nedorite când se blochează software-ul în momentul cel mai nepotrivit și cumpărați produsele de la LICENTA-OFFICE

Noi vă garantăm că software-ul va funcționa pe toată perioada de valabilitate a cheiei de activare.

Garanție pentru instalare

LICENTA-OFFICE vă poate garanta că software-ul va fi instalat cu succes în funcție de sistemul vostru de operare, ceea ce reprezintă un avantaj oferit doar de către compania noastră. Datorită faptului că vă putem oferi cheile de activare originale, datorită studiilor aprofundate, experienței, noi vă asigurăm că vă veti primi suportul necesar în ceea ce privește activarea software-lui. Daca întămpinați probleme cu activare, vă rugăm insistent să apelați la colegii noștri din echipa de suport tehnic. Ei vor veni cu recomandări pentru finalizarea activării.

Preț mai mic decât cel oferit de către producător

O parte din produsele listate pe site-ul nostru, reprezintă “software folosit”, iar pentru un consumator final înseamnă doar că prețul scade cu 70% față de cel afișat pe site-ul producătorului. 

Software-ul dezinstalat și șters de pe un dispozitiv poate fi revândut (Hotărârea în cauza C-128/11 din 2012) Decizia CJEU spune că “Niciun producător de software nu se poate opune revânzării licențelor sale “folosite“, permițând utilizarea programelor sale descărcate de pe internet.

Dreptul exclusiv de distribuire a unei copii a unui program pentru calculator, acoperit de o astfel de licență, este epuizat la prima sa vânzare.” Aceasta înseamnă că vânzarea licențelor software „folosite” și redundante este legală.

Această hotărâre a creat un cadru legal și sigur pentru întreaga Uniune Europeană, asigurând o concurență loială și sănătoasă pe piața europeană. Hotărârea mai precizează că: • Licențele de software perpetue pot fi tranzacționate în mod liber. Dacă achiziționați o licență software perpetuă, o puteți vinde în aceleași condiții. • Drepturile de distribuție ale producătorului sunt epuizate la prima vânzare a software-ului. Clienții care au cumpărat un program pentru calculator pe o piață liberă au dreptul să utilizeze software-ul achiziționat. • Chiar dacă revânzarea software-ului este interzisă în mod specific prin acordul de licență, titularul drepturilor de autor nu se mai poate opune revânzării acelei copii. Contractul de licență este supus legii europene și punctele care sunt în conflict cu legea europeană sunt nule (acest lucru se aplică în principal „software-ului OEM”). • Nu există nicio diferență în ceea ce privește modul de distribuție.

Software-ul poate fi distribuit pe CD/DVD (Licențe Fizice) sau online (Licențe Digitale). Deținătorul drepturilor de autor nu poate solicita o remunerație adecvată pentru revânzarea ulterioară a licenței software, deoarece remunerația corespunzătoare a fost obținută după prima vânzare.

Notă importantă

Conform acordului de licență Microsoft, cheia produsului este destinată activării o singură dată. Durata de viață este nelimitată atât timp cât produsul este utilizat pe același dispozitiv. Dacă computerul este reformatat, configurat din nou sau se aduc modificări hardware-ului, nu mai există nicio garanție că cheia va continua să funcționeze pe computer.

De asemenea, vi se interzice să activați cheia pe mai multe dispozitive, consultați Termenii și condițiile Microsoft. (Https://www.microsoft.com/de-de/rechtliche-hinweise/nutzungsbedingungen.aspx)

Consultați și politica de confidențialitate Microsoft (https://privacy.microsoft.com/de-de/privacystatement/).

Puteți găsi condițiile de licență pentru produsul dvs. respectiv la https://www.microsoft.com/dede/useterms. Aici puteți selecta produsul pentru care achiziționați cheia de produs și puteți vizualiza condițiile specifice de licență.

Pentru informații: vindem aici un articol achiziționat legal. Nu este un articol de licență de volum. În măsura în care articolul este marcat cu OEM în descrierea articolului și / sau în antet, copia corespunzătoare a software-ului, a cărei cheie de licență achiziționați, a fost eliminată de pe toate dispozitivele, suporturile de date și alte locații de stocare, inclusiv servicii cloud sau făcut inutilizabil.

Dacă articolul nu a fost marcat cu OEM în descrierea și / sau rubrica articolului, primul cumpărător a primit, de asemenea, doar cheia de produs și a descărcat software-ul de la producător. Și în acest caz, copia aparținând cheii de produs a devenit toate

Dispozitivele, suporturile de date și alte locații de stocare, inclusiv serviciile cloud, au fost eliminate sau inutilizate. Vi se permite să descărcați și să instalați îmbunătățirile disponibile și actualizările software disponibile de pe site-ul web al producătorului.

Cerințele art. 5 Alineatul (1) din Directiva 2009/24 / CE pentru achiziționarea unui „exemplar de program epuizat” este îndeplinit. Odată cu achiziționarea cheii de produs aveți posibilitatea de a utiliza corect programul de computer.

Versiunile OEM: (Producător de echipamente originale) oferă cumpărătorului avantajul enorm de a achiziționa același software la un preț mult mai mic. În Germania, achiziționarea, vânzarea și utilizarea versiunilor OEM sunt complet legale. Tranzacționarea în versiuni OEM fără a fi legată de hardware este permisă legal.

Din 2011, tranzacțiile din Europa în întreaga lume au fost permise. CD-urile sistemului de operare disponibile de la noi provin de la producători precum Dell, HP sau Fujitsu și conțin software-ul original. Achiziționăm aceste CD-uri cu chei de licență originale și le putem oferi clienților noștri la prețuri extrem de mici.

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
AFLA MAI MULTE.